اعدام ها را در ایران متوقف کنید

وبلاگ نویسان علیه اعدام موج جدید اعدام ها پس از انتخابات را محکوم میکند و جامعه جهانی را به اقدام برای نجات جان زندانیان در ایران فرامیخواند.

پیش شرط هر مذاکره ای با دولت جمهوری اسلامی ایران باید آزادی زندانیان سیاسی و لغو همه احکام اعدام باشد

شمارش اعدام ها

پنجمین گزارش "سازمان حقوق بشر ایران" با ذکر دستکم ۵۸۰ مورد اعدام در سال ۲۰۱۲ منتشر شد. طبق این گزارش، ۶۰ درصد اعدام‌ها در ملاءعام انجام شده‌اند و در بیش از ۱۵ زندان ایران اعدام‌های اعلام نشده و مخفی صورت گرفته‌اند.

دانشجوی ۲۰ ساله به محاربه متهم شد

ارسال شده توسط ,وبلاگ نویسان علیه اعدام | ۷:۳۵ | 1 نظرات »


ابوالقاسم صلواتی، قاضی دادگاه عاشورا
۱۳۸۸/۱۱/۱۴


روز چهارشنبه یکی دیگر از محاکمات مربوط به بازداشتشدگان روز «عاشورا» با حضور چهارده متهم به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی برگزار شد و یکی از دانشجویان بازداشت شده با اتهام محاربه مواجه شد.

در جلسه روز چهارشنبه دادگاه که چهارمین جلسه از محاکمات بازداشت شدگان «عاشورا» بود به اتهامات پنج تن از متهمان رسیدگی شد.

فراهانی، نماینده دادستان تهران، در کیفرخواست خود که علیه دانشجوی ۲۰ ساله دانشگاه دامغان قرائت شد، از جمله وی را به «محاربه»، «افساد فی الارض»، «اجتماع و تبانی جهت انجام جرائم عليه امنيت کشور»، «فعاليت تبليغی عليه نظام جمهوری اسلامی ايران» و «توهين به مقامات ارشد نظام» متهم کرد.

در کیفرخواستی که علیه این دانشجوی بیست ساله قرائت شد، نماینده عباس جعفری دولت آبادی «حضور فعال» در نماز جمعه تهران به امامت اکبر هاشمی رفسنجانی را نیز در زمره اتهامات آورد.

طبق قوانین جمهوری اسلامی، حکم «افساد فی الارض» و «محاربه» اعدام است، مجازاتی که به تازگی برای دو نفر از متهمان دادگاه های پس از انتخابات به اجرا درآمد و با واکنشهای گسترده جهانی روبه رو شد؛ این اعدام ها در صورتی به اجرا درآمد که به گفته وکلا این دو متهم پیش از انتخابات دستگیر شده بودند.

نماینده دادستان در ادامه یکی دیگر از متهمان را «به اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور»، «تحریک به آتش زدن اموال عمومی» و «تبلیغ علیه نظام از طریق شرکت در پی فراخوان رسانه های معاند» متهم کرد.

«اجتماع و تبانی به قصد جرائم عليه امنيت کشور»، «فعاليت تبليغی عليه نظام جمهوری اسلامی با شرکت مستمر در اکثر تجمعات غيرقانونی و اغتشاشات پس از انتخابات به خصوص عاشورا و شعار دادن عليه نظام اسلامی»، «توهين به مقام معظم رهبری» و «استفاده از تجهيزات دريافت از ماهواره» ار موارد اتهامی دادستانی بود که علیه متهم سوم بیان کرد.

در ادامه دادگاه، نماینده دادستان علیه دو دختر ۳۰ و ۲۴ ساله کیفرخواست قرائت کرد و از جمله این دو را به ارتباط با دیپلمات های سفارت آلمان در تهران متهم کرد.

در کیفرخواست هر دو متهم زن، نماینده دادستان تاکید کرده است که دیپلمات های آلمانی به این دو متهم دستبندهای سبزی داده اند که بر روی آن «من ندا هستم» به زیان انگلیسی حک شده بود.

این دو متهم زن دادگاه علاوه بر «ارتکاب جرائم عليه امنيت کشور» و «فعاليت تبليغی عليه نظام» به «جاسوسی» نیز متهم شده اند.

متهم زن ۲۴ ساله این دادگاه متولد منچستر و به گفته قاضی صلواتی دارای تابعیت دوگانه است.

روز شنبه این هفته سومین جلسه از محاکمات مربوط به دستگیری های روز «عاشورا» برگزار شد که طی آن پنج نفر از سوی دادستان به محاربه متهم شدند.

پیش از دادگاه های مربوط به روز عاشورا، در دادگاه های مرتبط به رویدادهای انتخابات ۱۱ نفر به محاربه متهم شدند که از آن میان محمدرضا علیزمانی و آرش رحمانی پور اعدام شدند.

در همین حال روز چهارشنبه دادستان تهران اعلام کرد که هنوز دادگاه تجدید نظر در مورد پرونده ۹ نفر متهم به محاربه نظر قطعی اتخاذ نکرده است.

1 نظرات

  1. ناشناس // ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۳:۰۶  

    بايد اينها را در چاه توالت بياندازند و از شرشان خلاص شوند البته اگر چاه نگيرد. اين كثافتها ديگر لياقت محاكمه وغيره ذالك را ندارند.

ارسال یک نظر